Skip to content

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας εδρεύει, παράγει και αποθηκεύει τα όποια προϊόντα της σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Επιχειρησιακό Πάρκο Σπάτων, κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και δίπλα στο Mc ArthurGlen Σπάτων. Η τοποθεσία της εταιρείας μας είναι σε ένα τόσο κομβικό σημείο για την Ανατολική Αττική, που μας δίνει την δυνατότητα να εξυπηρετούμε άμεσα και αποτελεσματικά τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας, ιδιαίτερα σε παγοκύβους.

Η σειρά προϊόντων μας εμπλουτίζεται σταδιακά με καινοτόμα και χρήσιμα προϊόντα για τον καταναλωτή/πελάτη.

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας απευθύνονται σε σημεία πώλησης, όπως περίπτερα, μίνι μάρκετ (ψιλικατζίδικα), καφετέριες, χώρους εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες), ξενοδοχεία, catering και σε άλλα επιλεγμένα σημεία, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη μας.

Η ήδη υπάρχουσα εμπορική επιτυχία μας στο χώρο της πώλησης και διακίνησης καρτών κινητής τηλεφωνίας, σε συνδυασμό με την βαθιά γνώση μας σε θέματα παραγωγής, συσκευασίας και διακίνησης παγοκύβων και το ανθρώπινο δυναμικό που έχουμε, μας καθιστά μια άριστα ανταποδοτικά εμπορική εταιρεία.

Με προσεκτικό επιχειρηματικό σχεδιασμό προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες με συνέπεια, υπευθυνότητα και εχεμύθεια, κάτι που τοποθετεί και τις συνεργασίες μας σε υψηλά επίπεδα εμπιστοσύνης στον κύκλο των συνεργατών μας.

Η εταιρεία μας είναι στην διάθεση σας για ό,τι πληροφορίες ή διευκρινήσεις χρειασθείτε.

Με εκτίμηση,

TELEFORCE Ε.Π.Ε.

  • 2002

    Η εταιρία μας ξεκίνησε την δραστηριότητα της στην μικρή λιανική αγορά, κυρίως σε περίπτερα και μίνι μάρκετς, στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Από όπου προκύπτει και το όνομα της TELEFORCE, δηλαδή δύναμη στην τηλεφωνία. Δραστηριοποιούμασταν σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με την QTELECOM, την ανερχόμενη εταιρία, ως επίσημοι αντιπρόσωποι. Συνεχίζουμε με την εξέλιξη της κινητής τηλεφωνίας έως και σήμερα σε συνεργασία με την POSIT. Με τα μηχανάκια ανανέωσης χρόνου κινητής τηλεφωνίας σε όλη την Ελλάδα, που πλέον δίνουν την δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν για εξόφληση λογαριασμών αλλά και ως POS για χρεωστικές – πιστωτικές κάρτες.

  • 2006

    Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε πιλοτικά μία επιχείρηση σε μαγαζί 60 τετραγωνικών μέτρων, με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία παγοκύβων, έχοντας στην κατοχή μας μόνο ένα αμάξι.

  • 2008

    Έπειτα από δύο χρόνια, μετακομίσαμε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 300 τετραγωνικών μέτρων στο επιχειρησιακό πάρκο Σπάτων, σε κομβικό σημείο κοντά σε Αττική οδό, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και στο εκπτωτικό χωριό. Έτσι ξεκινάει το κανάλι της χονδρικής σε κάποια νησιά και αντιπροσώπους στην Αττική. Με αποτέλεσμα να ενισχύσουμε τον στόλο μας αγοράζοντας 2 αμάξια ακόμα για να ανταπεξέλθουμε καλύτερα στην νέα αγορά.

  • 2010

    Ανανεώνουμε την παραγωγή των παγοκύβων με το νέο για την εποχή τρίμμα nugget 1gr ιδανικό για τα κοκτέιλ, μπαίνοντας έτσι στα καταστήματα εστίασης.

  • 2011

    Γίνεται αναβάθμιση των μηχανημάτων μας

  • 2012

    Ανεβάζουμε την παραγωγή σε τόνο, αγοράζοντας μηχανήματα scotsman, για παγάκι συμπαγές 20gr. Μια καμπάνια που ζητούσε η αγορά.

  • 2016

    Αγοράζουμε νέο εξοπλισμό σε μηχανήματα αυξάνοντας έτσι την παραγωγή σε περισσότερους τόνους ημερησίως.

  • 2018

    Ξεκινάμε όλη την διαδιακασία παραγωγής παγοκύβων σε υδρόψυκτα μηχανήματα, ώστε τους μήνες του καλοκαιριού που υπάρχει αυξημένη ζήτηση να μην έχουμε ελλείψεις και να μπορούμε να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Κύριο μέλημά μας η γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών.

  • 2020

    Ενισχύουμε την παραγωγή και την γκάμα μας βάζοντας αμερικανικά μηχανήματα παραγωγής τρίμμα nugget 2gr, που ζητούσε η ελληνική αγορά και κυρίως τα μαγαζιά για κοκτέιλ. Προσθέτουμε στον στόλο μας ένα Volkswagen του 1976 το οποίο το ονομάσαμε ice bar van με την σκέψη να το νοικιάζουμε σε διάφορα events. Ένα van το οποίο έχει γίνει ολική ανακατασκευή με πλήρως εξοπλισμένο bar, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε event ή φωτογράφιση.

    Να τονίσουμε ότι η εταιρία μας είναι η μόνη που διαθέτει τόσα είδη πάγου

    • Τετράγωνo παγάκι συμπαγές 10gr
    • Τετράγωνο παγάκι συμπαγές 20gr
    • Παγάκι καμπάνα τύπου scotsman 20gr
    • Παγάκι συμπαγές τύπου scotsman 40gr
    • Τρίμμα nugget 1gr
    • Τρίμμα nugget 2gr
    • Ice Balls
    • Παγοκυβος 5*5*5 εκατοστά
    • Παγάκι σε μπάρα 3,5*3,5*11 εκατοστά
  • 2021

    Ενισχύουμε και πάλι τον στόλο μας με ένα υπό κατασκευή Fordtransit 1980 ονομάζοντάς το 4 wheels Bar, το οποίο έχει διαφορετικό στυλ από το προηγούμενο.

    Επενδύουμε σε αυτό το εγχείρημα με ηχητικές και φωτιστικές καλύψεις

    Ο πλήρης ηχητικός και φωτιστικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας

    Η μελέτη, ο σχεδιασμός και η εφαρμογή τους

    Το ανθρώπινο δυναμικό που αποτελείται από ηχολήπτες, φωτιστές και τεχνικούς, εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσής σας. Παρέχουμε συνολικά 2 bar vans που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και μεγάλων εκδηλώσεων.

    Ξεκινάμε συνεργασία με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας NRG της Motoroil, παρέχοντας στους πελάτες μας οικονομικό ρεύμα και μείωση των εξόδων της ελληνικής οικογένειας και επιχείρησης.

  • 2022

    Η συνεχόμενη άνοδος της επιχείρησης, μας οδήγησε στην αγορά νέου οικοπέδου στην ίδια περιοχή, σε νέες εγκαταστάσεις, σύγχρονες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και αυτοματοποιημένη παραγωγή.  Αύξηση του παραγόμενου τόνου ημερησίως, αύξηση του στόλου αυτοκινήτων και δημιουργία νέας μονάδας σε διάφορες εξιδεικευμένες μορφές πάγου που ζητάει η αγορά’ μονάδα φιλική προς το περιβάλλον.

    Επιπλέον έγινε επέκταση δραστηριοτήτων με κάρτες. 

  • 2023

    Η εταιρεία μας μπήκε και στην αγορά του ενεργειακού ποτού λανσάροντας στη Ελληνική αγορά το δικό της προϊόν ονομάζοντάς το go-hi.

    Το Go-Hi είναι ένα νέο για την Ελληνική αγορά ενεργειακό ποτό, σχεδιασμένο να προσφέρει άμεση ενέργεια που διαρκεί. Είναι ένα αεριούχο, ελεύθερο αλκοόλης ενεργειακό ποτό με ταυρίνη, καφεΐνη και βιταμίνες (Β3, Β5, Β6, Β12). Χωρίς προσθήκη σακχάρων, με γλυκαντικά. Με απίθανη γεύση τροπικών φρούτων. 

    Απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες που επιθυμούν μείωση της κούρασης και της κόπωσης καθώς και φυσιολογική νοητική επίδοση. Συγκεκριμένα η νιασίνη, η βιταμίνη Β6, η βιταμίνη Β12 και το παντοθενικό οξύ συμβάλλουν στην μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Επιπρόσθετα, το παντοθενικό οξύ συμβάλλει στη φυσιολογική νοητική επίδοση και στη φυσιολογική σύνθεση και μεταβολισμό των στεροειδών ορμονών, έχοντας δώσει βάση στα συστατικά με ταυρίνη 1000 gr και καφεΐνη 80 gr ανά κουτί 250 ml.