Skip to content

Blog

BLOG

 

Παγάκια από την Iceforce

Το καλοκαίρι φτάνει και όλοι φέρνουμε στο μυαλό μας εικόνες από παραλίες, μπαράκια να απολαμβάνουμε το ποτό μας νωρίς το βραδάκι με φίλους ενώ φυσάει απαλό αεράκι και γενικά μια χαλαρή διάθεση… Ο περισσότερος κόσμος απολαμβάνει το ποτό του με πάγο. Τα παγάκια στον καφέ μας ή το ποτό μας, ειδικά το καλοκαίρι, είναι ίσως το πιο αδικημένο συστατικό των ροφημάτων που απολαμβάνουμε.

Οι έμπειροι bartenders γνωρίζουν ότι ο κατάλληλος πάγος μπορεί να απογειώσει ένα ποτό. Η ποιότητα στα παγάκια εξαρτάται από το διαφανές χρώμα τους και το τέλειο σχήμα τους.

Το διαφανές χρώμα που θα βρείτε στα παγάκια μας οφείλεται στο ότι το νερό ΕΥΔΑΠ που χρησιμοποιούμε έχει υποστεί κατάλληλη επεξεργασία και καθαρισμό από ειδικό φίλτρο.

Τα παγάκια μας διανέμονται σε διαφανές σακούλες που πληρούν τις προδιαγραφές αποθήκευσης τους, εκτυπωμένες με το λογότυπο και τα στοιχεία επικοινωνίας μας ώστε να μπορεί ο οποιοσδήποτε να βρει τον παραγωγό του πάγου που καταναλώνει και αυτό γιατί η παραγωγή μας γίνεται κάτω από τα αυστηρότερα κριτήρια και πιστοποιήσεις.   

Στην Iceforce παράγουμε και διανέμουμε πάγο διαυγή, μοναδικής καθαρότητας και άοσμο! Τα παγάκια μας είναι ιδανικά για premium liquor και cocktails και απογειώνουν κάθε ποτό. Τα είδη του πάγου που παράγουμε είναι παγάκια κύβους, ice balls και πάγο τρίμα ο οποίος προτιμάτε για τα cocktail.

Παγάκια Παγοκύβοι

Το μοναδικό σχήμα που έχουν τα παγάκια μας προστατεύουν το γρήγορο λιώσιμο  και επιτρέπουν στα ποτά να κρατούν τη γεύση και τα αρώματα τους!

Iceballs

Μια μπάλα πάγος (ice ball) είναι ένα μεγάλο, στρογγυλό κομμάτι πάγου που λιώνει πιο αργά από τα κανονικά παγάκια και αποτρέπει τα ποτά από το να νερώνουν. Χρησιμοποιώντας μπάλες πάγου, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το αγαπημένο σας ποτό είτε αυτό είναι ουίσκι ή τζιν ή βότκα ότι θα νερώσει πριν το τελιώσετε και το απολαύσετε μέχρι και την τελυταία σταγόνα. 

Πάγος Τρίμμα

Μαλακός και συμπαγές πάγος σε κλασική μορφή τρίμμα. Τα πλεονεκτήματα αυτού του πάγου είναι πως είναι εύκολο να μασηθεί, απορροφά τις γεύσεις των ποτών και δροσίζει τα ποτά γρήγορα! Είναι ιδανικό είδος πάγου για αναψυκτικά και ανανεμειγμένα ποτά ( cocktail).


Συνεργαζόμαστε με όλες τις επιχειρήσεις εστίασης και παραδίδουμε αυθημερόν σακούλες πάγο στον χώρο τους οι οποίες μεταφέρονται από τον ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων – ψυγείων που διαθέτουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας και λύστε άμεσα το θέμα του πάγου στην επιχείρηση σας!